Installatører

For å kunne kunne bygge ut dagens ladeinfrastruktur trengs det gode installatører. Start et samarbeid med EVBox nå, og tilby alle våre ladeløsninger i din portefølje.

Installer EVBox sine ladestasjoner

Som en sertifisert installatør hos EVBox kan du ta bruk av vår portefolje, slik at dine kunder kan administrere våre robuste ladeløsninger på en god måte. Vi tilbyr gratis, teknisk trening på våre kontorer, samt teknisk hjelp til alle installatører som skulle trenge det. Vi hjelper deg mer enn gjerne gjennom denne prosessen!

EVBox befinner seg i mer enn 30 land, og over 980 byer over hele verden. Med dette grunnlaget kan vi trygt si at vi er en ekspert innenfor elbillading. Vi ønsker å ha deg med på laget vårt. Bli med nå!Hvorfor installere ladestasjoner for EVBox?

Fordeler for samarbeidspartnere:

+ Salgstrening

+ Teknisk trening

+ Hjelp med salgsaktiviteter

+ Tilpasset design på ladestasjonene

+ Automatisk avregning av ladekostnader

+ En dedikert kontaktperson som kan svare på dine behov

Gratis eLearning

Det første steget i sertifiseringsprosessen starter på eLearning-portalen vår. Lær i detalj alt du trenger å vite om elbiler, ladeindustrien og våre ladestasjoner. Så raskt du har fullført dette inviterer vi deg til en gratis, teknisk trening på et av våre kontorer.

Gratis, teknisk trening

Ta del i et av våre gratis treningskurs for å finne ut hvordan man installerer våre ladestasjoner. Når du fullfører kurset vil du ofisielt bli sertifisert som en av våre installatører. Ønsker du å utvide din business? Vi tilbyr også kurs innenfor business-aspektet ved ladestasjoner. Disse kursene kan hjelpe deg å skaffe nye kunder, og ta selskapet ditt til nye høyder. Bli en kursdeltager..

Nye kunder og prosjekter

Som sertifisert installatør ønsker vi å hjelpe deg med å komme deg opp og fram innenfor dine bransje. Vi kan hjelpe deg med å komme i kontakt med nye kunder og prosjekter du ikke hadde tilgang til før. Vi setter deg i løpende kontakt med en av våre elbileksperter fra EVBox, som vil hjelpe deg gjennom prosessen.

Rabatter og tilbud

Vi tilbyr ekspress transport til våre installatører, slik at du slipper å bekymre deg for lagerplassen din. Vi tilbyr også eksklusive rabatter og tilbud til våre samarbeidspartnere.

Viktige verktøy for installatører

Under kan du finne viktige verktøy for deg som installatør. Spørsmål? Ta kontakt med oss på Norway@evbox.com